В боях поблизу Водяного загинули троє бійців, багато поранених, - штаб АТО

Збройні сили України втратили трьох військовослужбовців, ще вісім українських захисників поранено

Як повідомляє прес-центр АТО, ситуація в районі в зоні проведення антитерористичної операції залишається напруженою, передає Depo.Донбас.

Найбільше обстрілів позицій Збройних сил України з використанням важкого озброєння зафіксовано на Маріупольському напрямку.

"Так о 9:30, у районі населеного пункту Водяне, відбулось бойове зіткнення з ДРГ ворога, згодом російські окупанти застосували важке озброєння - РСЗВ БМ-21 "Град", артилерію калібру 152 та 122 мм. По укріпленнях неподалік теж била артилерія 122 калібру. Поруч Широкиного ворог вів вогонь з мінометів та БМП", - йдеться у повідомленні.

За даними штабу, на Донецькому напрямку в районі Авдіївки російські окупанти обстріляли позиції з кулеметів великого калібру, а згодом долучили танк. По шахті Бутівка вівся вогонь з мінометів калібру 120 мм, а поруч Луганського з автоматичних гранатометів.

"На Луганському напрямку по позиціях неподалік Троїцького ворог вів вогонь з мінометів калібру 82 та 120 мм, автоматичних гранатометів та кулеметів. Поруч Новозванівки та Кримського з СПГ, а в районі Трьохізбенки - ПТРК", - зазначають у прес-центрі АТО.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme