У Парижі "замінували" прокуратуру, яка завідує справами Ле Пен та Фійона

У Парижі через анонімне повідомлення про бомбу евакуювали офіс фінансової прокуратури, яка веде розслідування щодо кандидатів у президенти Франції Марін Ле Пен та Франсуа Фійона

Про це повідомляє Reuters з посиланням на джерело з суду та дані свого журналіста, який перебуває поблизу місця події, передає Depo.ua

Зазначається, що на місце події прибула поліція для пошуку вибухових речовин в офісі фінансової прокуратури.

"Сили безпеки отримали наказ обшукати будинок на наявність вибухових речовин і це може зайняти більшу частину дня", - сказало джерело з поліції.

За даними агенства, офіс фінансової прокуратури перебуває в центрі низки гучних справ в останні тижні, у тому числі щодо розслідування звинувачень у фінансових махінаціях провідних кандидатів у президенти Франції Марін Ле Пен та Франсуа Фійона".

Нагадаємо, 14 березня кандидату в президенти Франції від партії "Республіканці" Франсуа Фійону висунули офіційні звинувачення у розкраданні державних коштів.

В Європарламенті закидають Марін Ле Пен те, що вона надміру винагороджувала працю двох своїх помічників коштом європейських платників податків, та вимагають повернути майже 300 тисяч євро.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme