Сміття Садового масово викидають у лісах Львівщини

У Львові залишаються невивезеним сміття із 413 контейнерів

Станом на ранок сьогодні, 20 березня, у Львові залишаються невивезеним сміття із 413 контейнерів. Відходи там накопичились за чотири дні. Про це під час апаратної наради повідомила керуючий справами виконавчого комітету Львівської міської ради Марта Литвинюк, пише Depo.Львів з посиланням на Справжню варту.

За її словами, зокрема відходи накопичились біля шкіл, садочків та лікувальних закладів міста Львова.

"З допомогою комунальників ми пакуємо сміття у великі кульки, щоб воно не розносилось, але нам потрібна допомога держави, адже відходи вивозити немає куди", - сказала Марта Литвинюк.

Водночас начальник Державної екологічної інспекції у Львівській області Микола Маланич наголосив, що за останній тиждень працівниками ДАІ та поліції затримано 20 великогарабаритних автомобілі, які викидали львівське сміття у не призначених для цього місцях.

З його слів, сміття зі Львова викидають обабіч центральних доріг, у лісах та лісосмугах. Такі факти зафіксовані у Бродівському, Жидачівському, Миколаївському та інших районах області.

"Ви говорите, що сміття немає куди вивозити, але разом з тим сміття скидається будь-де, але не відвозиться на встановлені полігони", - сказав він.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme