Селезньов "царює", Коноплянка "в ігнорі" та інші пригоди українців в Європі

Підбиваємо підсумки виступів українських футбольних легіонерів в Європі цими вихідними

Селезньов "царює", Коноплянка "в ігнорі"…

Німеччина

Невдалими виявилися футбольні вихідні для українських представників в Бундеслізі. Євгена Коноплянку взагалі не включили до складу "Шальке" на переможний матч проти "Майнца" (1:0) і відпустили у розташування збірної в Австрію. Така сама історія і у Владлена Юрченка, чий "Байєр" програв "Хоффенхайму" (0:1), а українця не виявилося навіть в заявці.

Трохи краще справи були у українців з "Дармштадта" Артема Федецького і Ігора Березовського – їм хоча б дозволили посидіти на лаві для запасних у матчі проти "Вольфсбурга", який команда наших співвітчизників програла з популярним цього туру рахунком 0:1.

Іспанія

Денис Бойко вже звично просидів всю гру в запасі, а його "Малага" поступилася зіграла внічию з "Леганесом" – 0:0.

А от Артем Кравець отримав ігровий час в матчі за "Гранаду". Українець вийшов на заміну в матчі проти "Спортінга" з Хіхону на 67-й хвилині, проте не допоміг своїй команді досягти хоча б нічиєї – поразка 1:3.

Італія

"Фрозіноне" українця Василя Прийми здобув перемогу над "Віченцою" - 3:1, і посідає другу сходинку в серії Б. Нажаль, сам українець всю гру просидів на лаві для запасних.

Греція

ПАОК Євгена Шахова переграв конкурента в боротьбі за призові місця "Паніоніос" – 1:0, а сам українець провів повний матч, хоч і записав до пасиву жовту картку.

"Астерас" Євгена Селіна зіграв вдома внічию 1:2 проти "Янніни". Український захисник провів весь матч.

Нідерланди

ПСВ Олександра Зінченка виграв у "Вітесса" з рахунком 1:0, а от сам українець похизуватися хвилинами на полі не може – всю гру провів в запасі, і це при тому, що тренер ейндховенців Філіп Коку не використав усі три заміни.

Туреччина

Євген Селезньов – головний герої серед українських легіонерів цими вихідними. Його "Карабюкспор" зіграв внічию 3:3 проти "Істанбул Башакшехіра", а сам форвард реалізував "фірмовий" пенальті, довівши свій бомбардирський рахунок в Туреччині до 4-х голів.

Але це ще не все – пізніше Селезньов допоміг стати героєм уікенду ще і своєму співвітчизнику Андрію Блізніченку, віддавши на нього гольовий пас.

Не дуже гарні новини від Олександра Караваєва з "Фенербахче" – українця знову навіть не заявили на матч, який "Фенер" програв 2:3 "Коньяспору".

Ізраїль

Захисник "Хапоеля Акко" Дмитро Рижук вдало зіграв проти іншого "Хапоеля" із Бней Лода. Його команда виграла 3:1 і закріпилася на першому місці другого дивізіону чемпіонату Ізраїлю.

Польща

Тарас Романчук відіграв майже 15-ти хвилин за "Ягеллонію" в матчі проти "Погоні", який команда українця зіграла внічию 0:0. Дмитро Хомченовський пропускав цю гру.

Артем Путівцев добре відпрацював в атаці і забив гол за "Термаліку", а от в обороні він з партнерами не вразив – команда пропустила двічі і програла 1:2 "Шленську".

Знову "на нуль" зіграв "Лєх" українця Володимира Костевича, який провів повний матч. Втім, в атаці партнери Костевича недопрацювали – 0:0 проти аутсайдера "Горніка", що коштувало команді лідируючої позиції в чемпіонаті.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme