СБУ підготувала заборону на в'їзд в Україну Юлії Самойловій

Служба безпеки України підготувала рішення про заборону на в'їзд в країну російської виконавиці Юлії Самойлової, обраної для участі в конкурсі Євробачення-2017

Про це журналістам повідомив очільник СБУ Василь Грицак, передає Depo.ua з посиланням на УНІАН.

"На цю хвилину рішення про її заїзд в Україну чи не заїзд поки що не прийнято, хоча відкрию таємницю, відповідний документ вже підготовано", - сказав він.

Також голова СБУ зазначив, що він особисто вважає її приїзд в Україну недоцільним. За його словами, Самойлова не просто відвідувала Крим, але й залишила записи в соціальних мережах, де вона висловлювалася з приводу України, її влади, взятого курсу на євроатлантичну інтеграцію.

Нагадаємо, раніше у росЗМІ з'явилася інформація, що Київ офіційно підтвердив "добро" на в'їзд російській делегації і співачці Юлії Самойловій для участі у "Євробаченні-2017".

Росія делегує на конкурс співачку з особливими потребами - 27-річну Юлію Самойлову, яка пересувається на інвалідному візку. Через виступ співачки в окупованому Криму і нетолерантні висловлювання деякі активісти закликають не пускати її в Україну.

Водночас організатори Євробачення не мають претензій до російської конкурсантки.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme