Рейтинг українських губернаторів: Синютка вміє торгувати

Львівська область стала лідером України за динамікою роздрібної торгівлі

Рейтинг українських губернаторів: Синютк…

Як повідомляє Depo.Львів з посиланням на ДС, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка потрапив у першу десятку рейтингу українських губернаторів.

Губернатор Львівщини Олег Синютка зайняв за підсумками 2016 року шосте місце (35 балів). Його область стала лідером за динамікою роздрібної торгівлі: обороти збільшилися на 7,5% в порівнянних цінах. Причому майже однаково виріс товарообіг у підприємств торгівлі та на ринках. Це означає, що купівельна спроможність підвищилася у найрізноманітніших категоріях населення області.

Також Львівщина посіла четверте місце за динамікою сфери послуг, п'яте - за динамікою експорту і за загальною площею прийнятого в експлуатацію житла на тисячу жителів, шосте - за припливом прямих іноземних інвестицій на одного жителя.

Найгірші показники Львівської області – у сфері праці. Львівщина увійшла у двійку областей з найбільшою часткою працівників, які отримують зарплату в межах мінімальної, до п'ятірки областей з найбільшою заборгованістю по зарплаті на одного працівника, в шістку - з найвищою часткою працівників, переведених на неповний робочий тиждень.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme