UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Порошенко розповів, чому він проти дострокових виборів

Президент України Петро Порошенко зазначив, що він поважає вибори, в тому числі і дочасні

Як повідомляє Depo.ua, під час Ради регіонального розвитку Петро Порошенко розповів, чому він виступає проти дочасних виборів.

"Я щиро поважаю вибори, в тому числі і дочасні. Поважаю їх, як елемент демократії, ключову технологію народовладдя. Хочу нагадати, що саме їх ініціював, коли в тому була реальна потреба, коли в українській Верховній Раді після Революції Гідності панували комуністи та регіонали. Я регулярно вивчаю опитування громадської думки і не бачу жодної перспективи, аби внаслідок позачергового голосуваннябув обраний парламент з більшим реформаторським потенціалом, ніж той, який працює зараз", - зазначив Порошенко.

Також він додав, що передвиборча кампанія поставила б на паузу всі реформи, як мінімум на рік.

"А склад нової Ради виявився б настільки "пестрявим" і роздрібленим, що годі було б і сподіватися на створення хоча б якоїсь коаліції. Ось чому я категорично проти перевиборів, яких найголосніше вимагає так звана широка опозиція. А кістяк цієї широкої опозиції - це дві партії, які 8 років тому якимось дивом не створили широку коаліцію. Які з 2006 по 2014 рік по черзі мінялися біля державного керма, за якими ми і досі прибераємо. Вони трохи поміняли назви, зробили легкий ребрендинг, але від цього не стали новими. І демократія працює тоді, коли сьогоднішніх при владі замінюють завтрашні, а не вчорашні", - сказав Порошенко.

Раніше повідомлялося, що Петро Порошенко розповів, якою буде інфляція в Україні.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme