UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Житомирщині чоловік убив рідну бабусю через пляшку горілки

Свій злочин убивця хотів приховати пожежею, яку влаштував у спальні бабусиного будинку

На Житомирщині чоловік убив рідну бабусю…

У селі Старошийки Житомирського району 79-річну жінку убив рідний онук. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиаляннм на прес-службу поліції Житомирської області.

Дим з будинку 79-річної жительки селі помітили сусіди. Коли зайшли до бабусі, на задимленій веранді побачили її мертвою на ослоні біля вікна. У спальній кімнаті горіли подушки, стільці і килимове покриття на підлозі. Сусіди погасили пожежу, яка ще не набула значних масштабів, і викликали поліцію.

На тілі загиблої видимих тілесних ушкоджень не було, однак, за висновком судово-медичної експертизи, смерть літньої жінки настала внаслідок механічної асфіксії, тобто її задушили. Рятувальники встановили, що причиною пожежі став умисний підпал.

Місцеві жителі розповіли, що того дня до жінки приїхав з Тернопільщини її онук, однак на момент прибуття поліцейських чоловіка в помешканні не було. Серед опитаних поліцією селян знайшлися ті, хто нібито бачив 39-річного чоловіка і чув від нього про те, що він задушив бабусі і забрав у неї банку з самогоном.

За кілька годин правоохоронці таки виявили розшукуваного онука загиблої. Він спав нетверезим сном в одному з сусідніх будинків, де пиячив із товаришем. Прийшовши до тями, чоловік зізнався у вбивстві.

За його словами, він святкував із місцевим приятелем свій приїзд. Коли горілка закінчилася, подався до своєї бабусі просити самогону. Через категоричну відмову старенької виник конфлікт, внаслідок якого жінка загинула. Приховати сліди душогубства убивця хотів пожежею, яку влаштував у спальні. Але перед тим у пошуках грошей чоловік порвав подушки і поламав стільці.

За чинним законодавством, убивці може загрожувати від 7 до 15 років ув'язнення.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme