UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На обладнання Кам'янецьких медзакладів передбачили більше трьох мільйонів гривень

За кошти міського бюджету продовжують оновлювати устаткування в лікарняних установах міста

На обладнання Кам'янецьких медзакла…

Цього року міським бюджетом передбачено більше трьох мільйонів гривень на обладнання медичних закладів Кам'янця-Подільського, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на допис мера в Фейсбуці.

За словами Михайла Сімашкевича, минулого року розпочали роботу, в плані метаріально-технічного забезпечення, і продовжуватимуть її й цьогоріч.

З-поміж зробленого: придбали медичне устаткування для дитячої та міської поліклініки на суму близько 500 тис. грн; за рахунок коштів благодійного фонду "Ми - кам'янчани" закупили сто теплих ковдр для міської лікарні; для ургентної лабораторії неврологічного відділення передали лабораторний холодильник; виділили з бюджету 350 тис. грн на лабораторне забезпечення.

Вже цьогоріч закупили в поліклініку сучасний дефібрилятор; офтальмологічний кабінет міської поліклініки №1 отримав оглядову щілинну лампу, а кабінет інфекціоніста - сучасну лабораторну центрифугу для обстеженням на ВІЛ-інфекцію, СНІД; придбали 12- канальний електрокардіограф – незамінний прилад серед лікарів-кардіологів і терапевтів.

Міська лікарня поповнилася 68 новенькими ліжками зі спеціальними функціональними матрацами; вікдрили 13-ту амбулаторію сімейної медицини на вул.Саксаганського, а на її оснащення, а також доукомплектування існуючих амбулаторій медобладнанням виділили 165 тис. грн.

Реорганізували пологовий будинок у перинатальний центр, відкрили сучасну пологову палату сімейного типу та облаштували пологовий зал.

Завдяки колегам з Німеччини змогли закупити в міську лікарню два сучасні мікроскопи для проведення різних досліджень. А з підтримкою друзів із Глогува придбали глюкометри.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme