На Луганщині український боєць отримав контузію

У наслідок ворожих обстрілів у Луганській області вчора було контужено українського військовослужбовця

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на прес-службу Луганської військово-цивільної облдержадміністрації.

"Вдень, 19 березня, внаслідок ворожого обстрілу з протитанкових гранатометів по позиціях українських військовослужбовців поблизу села Новоолександрівка Попаснянського району контужено нашого захисника", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що вздовж лінії розмежування об'єднані російсько-терористичні бандформування 10 разів порушували "режим тиші".

"У напрямку сіл Новозванівка, Новоолександрівка і Троїцьке Попаснянського району шість разів застосовувалися 120-мм і 82-мм міномети, автоматичні та протитанкові гранатомети і великокаліберні кулемети", - йдеться у повідомленні.

Крім того, по укріпленнях сил АТО поблизу смт Станиця Луганська й села Валуйське бойовики три рази відкривали вогонь з протитанкових та підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"У напрямку села Лобачеве Новоайдарського району противник використовував автоматичні гранатомети", -повідомляють у прес-службі.

Нагадаємо, що неподалік міста Щастя на Луганщині, 19 березня бійці стріляли по автомобілю, який не зупинився на вимогу військовослужбовців, та намагався перетнути блок пост без перевірки. Згодом з'ясувалося, що водій, який в'їхав в блокпост в був п'яний. В результаті інциденту був травмований один військовослужбовець.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme