На Херсонщині "накрили" мобільний бордель, "родзинкою" якого була дитина

Сутенер рекламував клієнтам дванадцятирічну дівчинку як незайману

На Херсонщині "накрили" мобільний бордел…

Подробиці викриття будинку розпусти порталу Depo.Запоріжжя розповіли у ГУ Нацполіції Херсонської області.

Організував мобільний бордель 48-річний чоловік, працювали на нього десять повій, зокрема, й 12-річна дитина. Її клієнтам пропонували як незайману. Затримали підозрюваного "на гарячому", коли він привіз на квартиру клієнту двох дівчат, у тому числі наймолодшу. За дівчаток просив півтори тисячі гривень. Виявилося, що сам сутенер також розважався з неповнолітньою.

Усі дівчатка, що працювали у мобільному борделі, були з неблагополучних родин. Найстаршій було 25 років.

Під час обшуку в квартирі сутенера оперативники виявили рушницю, наркотичні засоби, а також вилучили гроші і мобільний телефон, з допомогою якого він зв'язувався з клієнтами.

Чоловікові оголошено про підозру за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.156 Кримінального кодексу України "Розбещення неповнолітніх", ч.3 ст.302 "Створення або утримання місць розпусти і звідництво", ч.4 ст.303 "Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією". Також вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень в.307 Кримінального кодексу України "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів" та ст.263 ККУ "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами". Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

Всі новини Херсону читайте на Depo.Херсон

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme