На Харківщині зафіксовані найкращі темпи розвитку інфраструктури по країні, - Зубко

У 2016 році Харківська області продемонструвала найкращий розвиток інфраструктури в країні

На Харківщині зафіксовані найкращі темпи…

Як повідомили Depo.Харків, про це віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко заявив сьогодні, 20 березня, під час П'ятого засідання Ради регіонального розвитку.

За відомостями прес-служби, у своєму виступі на панелі "Децентралізація: обличчям до громад" Зубко відзначив результати соціально-економічного розвитку, які продемонструвала Харківщина в 2016 році.

"Як завжди, Харківська область за результатами моніторингу соціально-економічного розвитку регіонів потрапила до п'ятірки найкращих. Хотів би сказати, що область продемонструвала найкращий розвиток інфраструктури, - підкреслив він. - Посідаючи 15-е місце за цим показником ще в 2015 році, Харківщина піднялася на 2-е місце в 2016-му. Це дає можливість говорити про результат змін, які люди відчувають не на цифрах, не на центральному рівні, а безпосередньо в громадах".

Як повідомляв Depo.Харків, 20 березня голова Харківської ОДА Юлія Світлична бере участь у П'ятому засіданні Ради регіонального розвитку під головуванням Президента України. Головними питаннями для розгляду Ради стали економічна політика, зокрема - розвиток інфраструктури, та децентралізація – аспекти реформ, що реалізуються в соціальній та освітній сферах і медицині.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme