На Харківщині поліція покарала винних у ямах на дорогах

Правоохоронці перевірили дороги Балаклійського району

На Харківщині поліція покарала винних у…

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Харківській області, з метою визначення необхідних обсягів ремонтних робіт після зимового періоду співробітники Балаклійського відділу поліції провели комісійний огляд доріг загального користування, вулиць міста та району.

Під час огляду перевірили стан покриття проїзної частини, узбіч, придорожніх територій, тротуарів, автопавільйонів, дорожніх знаків, огороджень, зовнішнього освітлення, а також облаштування залізничних переїздів.

За результатами перевірок була зафіксована незадовільна підготовка ділянок автомобільної дороги державного значення "Харків-Зміїв-Балаклія-Гороховатка" 85 км + 900 м та видані чотири вимоги посадовим особам, які відповідають за експлуатацію стану доріг щодо ліквідації недоліків.

В результаті проведеної роботи відповідальних осіб притягнуто до адміністративної відповідальності згідно з ч.1 ст. 140 (порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху чи позначення на автомобільних дорогах і вулицях місць провадження робіт) КУпАП.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme