На дорозі "Львів-Пустомити-Меденичі" тимчасово припинено рух транспорту

Згідно із попередніми планами, ремонт триватиме до 1 червня 2017 року

На автодорозі Т-14-16 "Львів-Пустомити-Меденичі" в с. Наварія (ділянка км 8+020 – км 17+050) тимчасово припинено рух транзитного транспорту. За інформацією Служби автомобільних доріг у Львівській області, проїзд закритий у зв'язку із початком ремонтних робіт мосту через річку Щирка та відновлення робіт з капітального ремонту дорожнього полотна на трасі Т-14-16. Про це пише Depo.Львів з посиланням на прес-службу Львівської ОДА.

Об'їзд пасажирського транспорту, екстрених служб та мешканців с. Наварія здійснюється з автомобільної дороги С 141209 Оброшине-Наварія через міст з обмеженим навантаженням до 10 тон по комунальній дорозі с. Наварія.

Для транзитного та іншого транспорту об'їзд буде здійснюватись за наступними маршрутами згідно із встановленими схемами:

  • с. Сокільники ( а/д С 141223 Сокільники - Зх. обхід м. Львова) - Солонка (а/д Західний обхід м. Львова) – Липники (а/д М-06 Київ-Чоп) - Поршна (а/д С141238 Поршна - Липники)- Пустомити (а/д С141205 Пустомити - Поршна) та у зворотному напрямку;
  • с. Сокільники ( а/д С 141223 Сокільники - Зх. обхід м. Львова) - Холодновідка (а/д Західний обхід м. Львова)- Зимна Вода (а/д М-11 Львів - Шегині) – с. Оброшино (а/д Н-13 Львів-Самбір-Ужгород) – м. Пустомити (а/д С141208 Пустомити - Оброшино) та в зворотному напрямку.

Згідно із попередніми планами, ремонт триватиме до 1 червня 2017 року. Роботи виконує підрядна організація ТзОВ "ОНУР Конструкціон Інтернешнл". Організація дорожнього руху погоджена з Національною поліцією.

Служба автомобільних доріг у Львівській області приносить вибачення водіям та перевізникам за тимчасові незручності.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme