Березюк зглянувся на поліцейських, що протистоять блокувальникам

Рядові правоохоронці начебто не хочуть виконувати накази про стримування блокувальників Донбасу

Про це в кулуарах Верховної Ради заявив Олег Березюк, передає Depo.ua.

"Я шкодую тих хлопців, які стоять у супротиві з людьми і мають конфлікти. Принижують українські політику недолугі злочинні накази, накази позбавляти людей їхнього права. А люди нормальні виступають. В нас інформація зсередини – рядовий склад виступає проти таких наказів не хоче виходити на блокпости стояти перед людьми, які хочуть переміщатися, захищаючи свою країну", - сказав Березюк.

Нагадаємо, що блокада Донбасу триває ще з кінця січня, однак лише 16 березня, за рішенням РНБО, вантажні перевезення на непідконтрольні території і назад були офіційно припинені, бо терористи "націоналізували" на захоплених територіях підприємства, а отже, продукцію яких тепер не можна купувати. За даними БПП, через блокаду Донбасу підвищені ціни на електрику, МВФ відклав транш для України, НБУ має сильніше втримувати гривню, а звільнені на окупованих територіях працівники шахт можуть піти в бойовики.

Щоправда, йдеться в першу чергу про вугільні підприємства ДТЕК Ріната Ахметова, який задешево купував вугілля на Донбасі і задорого продавав електрику, вироблену на цьому вугіллі, вже на підконтрольних Україні територіях.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme