UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

За "захоплення державної влади" хмельницькі організатори "народних підприємств" відповідатимуть

Хмельницький міськрайонний суд арештував майно Ольги Уграк та Павла Білецького. Їхнім скаргам щодо скасування арешту майна Апеляційний суд відмовив

За "захоплення державної влади" хмельниц…

Хмельницький міськрайонний суд арештував майно так званого уповноваженого регістратора Хмельницької територіальної громади Ольги Уграк і так званого уповноваженого територіальної громади Хмельницького Павла Білецького, передає Depo.Хмельницький з посиланням на НГП.

Ольгу Уграк та Павла Білецького підозрюють у створенні у Хмельницькому так званої "територіальної громади", яка підміняла функції органів державної влади та місцевого самоврядування України.

Порушники налагодили незаконну видачу свідоцтв "Народних підприємців" та "Народних підприємств".

Особи, що отримали ці свідоцтва, займаються підприємницькою діяльністю без державної реєстрації та не сплачують відповідні податки до бюджетів.

Правоохоронні органи відкрили провадження за ч.1 ст.109 КК України "Захоплення державної влади".

Серед арештуваних копії свідоцтв народних підприємств, була й неординарна "документація" - бланки волевиявлення людини про затвердження правосуб'єктності людини жовтого кольору, повідомлення про створення децентралізованої кадастрової служби Республіки Україна та ін.

У Павла Білецького арештували печатки з написами "Народ України", "Територіальна громада міста Хмельницький", копії свідоцтв народних підприємств, паспорт людини Українського народу, посвідчення уповноваженого з питань будівництва, архітектури та перепланіровки, волевиявлення людини про затвердження правосуб'єктності людини корінного народу України.

15 березня Апеляційний суд Хмельницької області відмовив у задоволенні скарг Уграк та Білецького щодо скасування арешту майна.

Нагадаєм, влада Хмельниччини продовжує боротьбу з "народними підприємцями".

Ще раніше у Хмельницькому працівники поліції та СБУ провели низку обшуків у самовільно захопленому псевдогромадою приміщенні та у помешканні засновниці незаконного утворення на Хмельниччині Ольги Уграк.

Було вилучено документацію і оргтехніку. Серед паперів були журнали самооподаткування народних підприємців, видачі свідоцтв, звітності про витрати територіальної громади, копії та оригінали свідоцтв "народних корпорацій" та "народних підприємств", копії паспортів, різні бланки, чеки, нотатки та буклети тощо.

Також вилучено 16 печаток та один штамп, накладки до печаток.

Загалом перелік вилученого ледве вмістився на 100 сторінках.

Нагадаємо, нещодавно на нараді у президента генпрокурор Луценко повідомив про затримання у Хмельницькому соратниці Медведчука, якій інкріміновано державну зраду.

Жінка оголосила себе керівником територіальної громади і почала збирати податки у підприємців.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme