Вулицями Львова пройшла Хресна дорога

Хресна хода традиційно розпочалась від храму Архистратига Михаїла і пройшла до пам'ятника Праведному Митрополиту Андрею

Як повідомляє Depo.Львів. сьогодні, у Хрестопоклінну неділю, вулицями Львова під молитовним проводом Чину Святого Василія Великого Вулицями Львова пройшла Хресна дорога. Очолив молитовну ходу Високопреосвященний владика Ігор, Митрополит і Архиєпископ Львівський, спільно з Єпископами-помічниками Львівської Архиєпархії УГКЦ владикою Венедиктом та владикою Володимиром. Тисячі львів'ян, духовенство, керівництво міста та області взяли участь у спільній молитві.

Хресна хода традиційно розпочалась о 15.00 від храму Архистратига Михаїла (вул. Винниченка, 22) і пройшла до пам'ятника Праведному Митрополиту Андрею (пл. св. Юра, 5).

Традиційна загальноміська Хресна дорога – це збереження нашої віри, яка хитається сьогодні під впливом різних обставин. Віри, що слабне з кожним днем. І це ще одна можливість разом зібратись довкола Господа Бога і просити його помочі у цій боротьбі. Маємо єдиними устами і серцем молитись довкола хреста Господнього, благати у нього помочі і порятунку", - наголошує отець Павло Дроздяк, капелан Львівської міської ради.

За маршрутом Хресної дороги ситуативно було перекрито рух транспорту.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme