У Львівській філармонії відкрили "Тиждень Франкофонії"

В 2017 році календар "Тижня Франкофонії" поширюється на сім міст України: Львів, Дніпро, Запоріжжя, Київ, Одесу, Рівне і Харків

Як повідомляє Depo.Львів, у Львівській обласній філармонії відкрили "Тиждень Франкофонії". Участь у заході взяли голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, Надзвичайний та Повноважний Посол Французької Республіки в Україні Ізабель Дюмон, Посол Швейцарії в Україні та Республіці Молдова Гійом Шойрер, радник Посла Грузії в Україні та громадськість.

Виконавці концертної програми – віртуозний дует Натія та Тамар Берая – виконали твори для двох фортепіано та фортепіано в чотири руки Моцарта, Рахманінова, Ліста, Лютославського та ін..

Варто зазначити, що в 2017 році календар "Тижня Франкофонії" поширюється на сім міст України: Львів, Дніпро, Запоріжжя, Київ, Одесу, Рівне і Харків.

У програмі "Тижня Франкофонії" – конкурси, зустрічі, кінопокази, концерти, театральні постановки та гучне закриття фестивалю з французькою діджейкою.

Нагадаємо, що "Дні Франкофонії в Україні"" - фестиваль, спрямований на популяризацію франкомовної культури та французької мови як мови спілкування, демократичних цінностей, дотримання прав людини та підтримки культурної різноманітності.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme