У Харкові п'яний водій спровокував ДТП

У Харкові п'яний водій спровокував аварію та погрожував копам

У Харкові п'яний водій спровокував…

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі патрульної поліції Харкові, подія сталася вчора, 18 березня, близько 20:00 на вулиці Людвига Свободи, 71.

За відомостями поліції, автомобіль Sкoda Octavia прямував по вулиці Людвига Свободи в напрямку Окружної дороги. Слідом за ним рухався автомобіль Mazda 626, водій якого не дотримався дистанції та здійснив зіткнення з автомобілем Sкoda Octavia. Від удару автомобіль Sкoda відкинуло на паркан, що розділяє полоси руху.

Під час бесіди із поліцейськими водій Mazdа поводив себе неадекватно та агресивно. Погрожував поліцейським та співробітникам медикам, яку самостійно викликав. Патрульні виявили у чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння.

Водію запропонували пройти тест на приладі Драгер, але останній відмовився.

Згодом громадянин погодився пройти медичний огляд у наркоцентрі. Алкотестер підтвердив наявність алкоголю в крові чоловіка.

Патрульні оформили на громадянина два адміністративні протоколи за статтею 130 КУпАП (керування автомобілем в стані алкогольного сп'яніння) та 124 (порушення правил дорожнього руху,що спричинило дорожньо-транспортну пригоду)

Автівку порушника евакуювали на штраф-майданчик.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme