UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Перукар зі шпиталю Мечникова: Сюди треба водити молодь, щоб знали ціну життя (ФОТО)

Перукарка Ірина Жуйкова, яка працює з військовослужбовцями в Дніпропетровській клінічної лікарні ім. Мечникова, розповіла, як змінилося її світовідчуття після щоденних зустрічей із пораненими 

Про це жінка розповіла виданню Газета.ua, передає Depo.ua.

Вона зазначила, що особисті проблеми нівелюються, коли бачить поранених на Донбасі бійців.

"Працюю по 5-6 годин вдень. Іду, коли все закінчу. Я і в реанімації хлопцям допомагаю тут, і на другому поверсі. Є такі, що тут довго. Всіх треба голити, стригти. Їм часто це приємно. Іноді нервують. Будинки жінки нікого не голять. А тут я. Але лікар сказав - значить треба. Один чоловік сердився. Я включила воду, мию бритву, а він сердиться: та закрий воду, стільки ж її треба? Коли одужують, то вже уважніше: скроні просять підрівняти",- розповіла жінка .

Вона зазначила, що крім того працює й у звичайній перукарні, однак робота у шпиталі відрізняється.

"Коли починаються якісь власні проблеми, відкидаю їх в сторону. Бачу, які важкі тут поранені і розумію - мої проблеми ніщо. Ти стогнеш? Бери себе в руки і йди. Тут он люди без рук і ніг. Якось хлопець лежить: не можу повернути ногу, каже. Я дивлюся - ноги немає. А він думає, що вона не повертається. Це страшно. У мене два сина. Їм теж кажу - нічого скаржитися. Я б сюди водила молодь, яка розбивається на машинах або ще якісь дурниці робить. Щоб розуміли цінність життя ", - розповіла Жуйкова.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme