UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Коноплянка: В Німеччині небезпечна кухня - пивасик, сосисочки. А за зайву вагу - штраф тисяча євро

Євген Коноплянка розповів про свої непрості будні в "Шальке"

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на Профутбол.

"У вихідні дні добираюся до бази 40 хвилин. Це максимум. За автобану їхати одне задоволення. Бувають пробки, але вони швидко розсіюються. Якщо аварія, поліція швидко все вирішує. У підсумку на базу я приїжджаю до першої години.

За хвилину запізнення виписують штраф. Суму вирішує тренер. Також стежать за зайвою вагою. Вони так і чекають. У них це свято. Є одна людина, яка стоїть з семи ранку і потирає руки - кого оштрафувати. Коли у нас була міні-відпустка, сказали, що кожен зайвий кілограм - це тисяча євро штрафу. Кожні 100 грам - сто євро.

Німецька кухня дуже небезпечна для своїх "рятувальних кругів". Пивасик, м'яско, сосисочки. Тому я не сильно намагаюся тут харчуватися. Тому що "глобус" зростає з кожним днем.

У Німеччині все дуже важко - отримати страховки і інше. Коли в перший тиждень ми заїхали в квартиру, виявляється, сміття потрібно виносити окремо: скло, пластик. В Україні, якщо дійшов до мусорки, тобі вже поплескали.

Сусід почав "здавати" нас нашому господареві, що ми погано себе ведемо. Думаю, треба якось миритися. Пішов прибирати сміття. Провів там більше часу, ніж на тренуванні. Зараз він вже з нами вітається.

Коли грали в Греції з "ПАОКом", виявилося, що Матос ще краще заговорив по-російськи. Шахов? Матос більше розповідав цікавого. А Женя вже сімейна людина, що він може розповісти? Припливли тапочки до дивану.

Чому не граю? Сам не можу знайти відповідь. І це сумно. Мені кажуть: "Давай, давай, працюй". Так я це роблю ще наполегливіше, ніж з будь-ким. Особливо з Рамосом. Був період, коли він посадив мене на лавочку, і я не грав пару ігор. Я завівся і зрозумів, що потрібно доводити, а не тренуватися на одній нозі. Якщо хтось в кращій формі, він грає. Це справедливо. Тут я поки не розумію, над чим працювати, щоб грати", - розповів Коноплянка.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme