UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Андрій Шевченко: Селезньов знову забив з пенальті, але мене це радує

Тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про підготовку в матчу з Хорватією

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на телеканал Футбол.

- Весь план нашого тренувального процесу спрямований тільки на підготовку до гри з Хорватією. Добре, що є кілька днів. Дамо гравцям більше інформації. Буде багато теорії, все покажемо, розповімо. Наше завдання - підготувати команду по-максимуму, щоб успішно зіграти з хорватами.

Підбирали такий склад, щоб створити конкуренцію. Незважаючи на те, що багато гравців не грають у своїх клубах, ми подивимося по тренувальному процесу, хто з них буде краще виглядати. Хотілося б, щоб гравці своєю грою змушували мене ставити їх в основу.

- Наскільки проблемна позиція лівого півзахисника?

- Проблема є, але хочеться, щоб гравці зробили все нормально. Лівша, який грає в українському клубі - тільки Соболь. У "Шахтарі" і "Динамо" зліва грають іноземці. Справа той же Бутко конкурує зі Срною. Ми викликали Морозюка.

Мене радує, що Селезньов забиває. Сьогодні знову забив з пенальті. Це приємно. Головне, що він має ігрову практику, рухається. Але місце нікому не гарантоване.

В хорватів можемо виграти тільки за рахунок колективної гри. Якщо взяти індивідуально, то у суперника дуже сильна команда. На кожній позиції є гравці, які грають в найкращих командах. Індивідуально нам буде дуже важко. Але футбол - колективна гра. Головне, щоб кожен з нас розумів це.

Ми не будемо відходити від наших принципів. Це буде хороша перевірка для нас, щоб дізнатися наші здібності. Хорватія - найкраща команда в нашій групі. Наше завдання - нав'язати боротьбу. Постараємося добитися позитивного результату, - сказав Шевченко

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme