UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Зарубати і поплакати: Москаль розкрив алгоритм роботи братів Балогів

Очільник Закарпаття вважає, що у ВР Балоги роблять усе, щоб зарубати фінансування ремонту інфраструктури Закарпаття, а потім плачуться, що в області погані дороги

Зарубати і поплакати: Москаль розкрив ал…

Про це Геннадій Москаль заявив на офіційному сайті, пише Depo.Закарпаття.

"Народний депутат України від Мукачева Віктор Балога – це, як кажуть на Закарпатті, "неошколований фивник" (неосвічений чиновник). Стільки років працювати на державних посадах і не розбиратися в системі державного управління може тільки абсолютний неук. Пояснюю цьому пану, що облавтодор підпорядковується не обласній державній адміністрації, а Укравтодору (Державному агентству автомобільних доріг). А Укравтодор підпорядкований Міністерству інфраструктури, яке в свою чергу підпорядковується прем'єр-міністру України", – так відреагував на звернення Балоги до президента з приводу ремонту доріг на Закарпатті Москаль.

Губернатор пояснив, що звернення з приводу стану автомобільних доріг на Закарпатті слід писати не в обласну адміністрацію й не до президента, а в Мінінфраструктури або до прем'єр-міністра.

Москаль нагадав, що брати Балоги стали єдиними нардепами від Закарпаття, які не голосували за включення області в "дорожній експеримент", гроші від якого направляються на ремонт доріг.

"На відміну від інших нардепів вони не принесли Закарпаттю жодної копійки додаткових надходжень для проектів соціально-економічного розвитку. Ніякої користі від цього клану для Закарпаття немає, усе, на що він здатен, – це красти привабливі об'єкти й безкоштовно виділяти землю собі й своїм наближеним "шнуркам". У Верховній Раді Балоги роблять усе можливе, щоб зарубати фінансування ремонту інфраструктури Закарпаття, яку самі знищили своєю бездіяльністю, а потім плачуться президенту, що в області погані дороги", - сказав Москаль.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme