UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В Росії арештували школяра за підтримку Навального

Школяра з Брянської області, який створив в соцмережах групу на підтримку опозиціонера Олексія Навального і закликав вийти на антикорупційний мітинг 26 березня, забрали в поліцію прямо з занять

Про це повідомила команда Навального. Ім'я учня і номер школи активісти не називають. Повідомляється, що після візиту поліцейських директор школи провела з учнями "бесіду" про політичну ситуацію в Росії, інформує Depo.ua з посиланням на російську службу Радіо Свобода.

На початку березня очолюваний Навальний Фонд боротьби з корупцією оприлюднив розслідування про дорогої нерухомості прем'єр-міністра Дмитра Медведєва. У публікації стверджується, що вона була придбана незаконним шляхом.

Після цього активісти в десятках міст Росії подали заявки на проведення акцій протесту з вимогою розслідувати "корупційні схеми" глави уряду. Столична мерія заявку на хід узгодити відмовилася. Адміністрація Нижнього Новгорода дозволила антикорупційний мітинг, але потім надіслала організаторам документ про заборону. Влада Єкатеринбурга заявила, що мітинг проти Медведєва "порушує російську Конституцію".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme