У Львові в неділю перекриють рух у центрі міста

В неділю за маршрутом Хресної дороги з 15.00 до 19.00 ситуативно перекриють рух транспорту

Як повідомляє Depo.Львів, у хрестопоклінну неділю, 19 березня, відбудеться Хресна дорога вулицями Львова під молитовним проводом монахів-василіян. Відтак, за маршрутом ходи з 15.00 до 19.00 год. ситуативно перекриють рух транспорту. Водіїв просять у зазначений час оминати вулиці, якими йтиме молитовна Хресна дорога.

Зокрема, з 15.00 до 19.00 ситуативно буде перекритий рух транспорту за маршрутом Хресної дороги: вул. В. Винниченка, 22 (храм св. Архистратига Михаїла) – вул. Підвальна – пл. Митна – пл. Соборна – пл. Галицька – пл. А. Міцкевича – просп. Свободи (проти руху) – вул. Академіка В. Гнатюка – пл. Генерала Г. Григоренка – вул. Листопадового Чину – пл. Святого Юра (пам'ятник Праведному Митрополиту Андрею).

Ходу супроводжуватимуть патрульні автомобілі. Щоб не створювати заторів, водіїв приватного транспорту просять обмежити в'їзд в центр міста у зазначені години. Також водіїв просять не паркувати автомобілі вздовж вулиць, які зазначені у маршруті, аби не створювати незручностей та перешкод.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme