У Дрогобичі збудують велодоріжки

У Дрогобичі розвиватимуть велоінфрастуктуру за рахунок європейського гранту

Як повідомляє Depo.Львів, за підтримки управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації громадська організація "Вело Дрогобич" отримає грант на 50 тис. грн. від Європейського Союзу.

Зокрема, в рамках конкурсу " Програма малих грантів для велосипедних активістів", організованого Центром соціальних та ділових ініціатив спільно з Асоціацією велосипедистів Києва було підтримано 3 проекти серед 35 заявників з усієї України. Таку підтримку отримали й виявилися переможцями велоактивісти з Львівщини, Хмельниччини і Северодонецька.

Відтак, з 1 квітня 2017 року у місті Дрогобичі стартує піврічний проект Громадської організації "Вело Дрогобич" під назвою "Велотрафік", який передбачатиме не лише популяризацію велосипедного спорту серед мешканців міста, а й розробку програм та документації щодо створення вело інфраструктури/велосипедних доріжок у місті Дрогобичі. Координатором проекту буде Марина Шквиря, активіст ГО "Вело Дрогобич". Проект фінансуватиметься за кошти Європейського Союзу.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme