UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

США назвали вимоги до стіни на кордоні з Мексикою

Прикордонно-митна служба США розмістила конкурсні документи для підрядників з вимогами до стіни на кордоні з Мексикою

З документа випливає, що споруда повинна бути приблизно 30 футів (9 метрів) у висоту, причому дозволений мінімум становить 18 футів (5,5 метрів). Стіна повинна "справляти сильне враження" і, в ідеалі, протягом чотирьох годин витримувати вплив таких інструментів як кувалда і кирка, повідомляє Depo.ua з посиланням на Republic.ru.

Більш того, згідно з вимогами до міцності, щоб виконати в стіні отвір ширше 12 дюймів (30 сантиметрів), треба витратити як мінімум годину. Серед інших пунктів – "естетично приємний колір" фарбування з боку США, який підійде під "навколишній пейзаж".

Як зазначає CNN, учасники тендера протягом місяця представлять уряду прототипи довжиною 30 футів (вартістю, за даними каналу, $ 200- $ 500 тисяч кожен), а також більш дрібні 10-футові (3 метра) моделі для тестів на буріння.

Раніше президент США Дональд Трамп запропонував виділити $ 4,1 млрд з бюджету на будівництво стіни.

Як писала The Washington Post, через фінансування стіни владсті США планували скоротити витрати Берегової охорони, Адміністрації транспортної безпеки та інших агентств, що займаються національною безпекою.

Указ про початок будівництва Трамп підписав наприкінці січня.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme