UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Розлючений сумчанин пошкодив службову автівку електриків

Чоловік вирішив помститися за те, що електрики намагалися від'єднати його будинок за несплату від мережі електропостачання

Розлючений сумчанин пошкодив службову ав…

Диспетчер підприємства "Сумиобленерго" звернувся до поліцейських іїз інформацією, що 47-річний чоловік пошкодив їх службовий автомобіль, повідомляє Depo.Суми з посиланням на прес-службу обласної поліції.

Подія сталася у селі Верхня Сироватка, що на Сумщині. Чоловік вчинив конфлікт з працівниками філії електропостачальної компанії, погрожуючи їм фізичною розправою, та пошкодив їх службову автівку.

Причиною такої поведінки стали намагання електриків від'єднати його будинок за несплату від мережі електропостачання. З'ясувалося, що господарі близько двох тисяч гривен за електроенергію.

Чоловік відібрав у електриків драбинку та спорядження і вдарив спеціальною "вудкою"-сікатором лобове скло вантажівки. Від удару тріснуло скло. Після цього зловмисник сокирою вдарив ліве "крило" службового "ГАЗу".

Наразі щодо власника садиби поліцейські відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1ст. 296 КК України (хуліганство). У відповідності з чинним законодавством, йому належить не лише відшкодувати збитки, спричинені енергокомпанії, а й відповісти за скоєне перед Законом. Йому загрожує штраф від 8500 до 17000 гривен, або арешт на строк до шести місяців, або ж обмеження волі на строк до п'яти років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme