Обурені полтавці розтрощили забудовану арку "Газетного ряду"

Полтавська громадськість, обурена діяльністю ФОП "Степаненко", знесла вщент будівельні конструкції, які встановили в арці "Газетного ряду"

Обурені полтавці розтрощили забудовану а…

Вчора ввечорі, 17 березня, невдоволені активісти та мешканці будинку на Соборності, 27 розтрощили будівельні конструкції, встановлені в арці "Газетного ряду", повідомляє Depo.Полтава.

Полтавці вважають, що ФОП "Степаненко" незаконно заблокували аварійний вихід. Мешканці будинку хвилюються за безпеку свого життя. Говорять, в разі пожежі, їм просто нікуди буде подітися.

Доки громадськість ламала замуровану будівельниками арку, невідомі по той бік намагалися зупинити їх з допомогою перцевих балончиків.

Спиляні ворота полтавці віднесли під стіни мерії. Про це на сторінці у Facebook повідомив один з учасників протесту - голова Полтавської міської організації ВО "Свобода" Юліан Матвійчук. А ще за годину чоловік написав, що одного з забудовників арки - працівника ФОП "Степаненко", патрульні спіймали п'яним за кермом вантажівки в районі гуртожитку ПНПУ.

Під кінець протесту, один з активістів з'явився у прямому ефірі на "Фейсбуці". Дмитро Чикуров зняв на відео останні штрихи "оголення" арки "Газетного ряду" та транспортацію воріт до мерії.

Відео-хронологію подій можна побачити на каналі YouTube Громадського ТБ Полтава.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme