UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Міста Донеччини взяли під посилену охорону через загострення

У Донецькій області у вихідні (18 і 19 березня) у зв'язку з загостренням ситуації на лінії розмежування поліція переведена на посилений варіант несення служби, в регіоні проводяться контрдиверсійні заходи

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на відділ комунікації поліції Донецької області.

"На вихідних міста Донеччини перебуватимуть під посиленим контролем поліції. Максимальні сили поліції і бійці Нацгвардії України вийшли на вулиці населених пунктів і дбатимуть про правопорядок", - зазначили в поліції.

У зв'язку із загостренням ситуації на лінії розмежування поліція Донеччини переведена на посилений варіант несення служби, а в регіоні проводяться контрдиверсійні заходи, спрямовані на вилучення зброї.

"Серед основних завдань залишаються боротьба з наркозлочинністю та затримання осіб, які мають намір дестабілізувати обстановку, а також миттєве реагування на всі повідомлення від громадян", - відзначили в поліції.

Нагадаємо, за даними штабу АТО, впродовж минулої доби бойовики 112 разів обстрілювали позиції сил АТО, внаслідок чого загинули четверо українських бійців, ще троє отримали поранення.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme