"Гаряча" фронтова доба: 112 ворожих атак, четверо загиблих бійців

За минуну добу ситуація на фронті значно ускладнилась - російсько-терористичні війська 112 разів обстріляли позиції ЗС України, у тому числі з використанням важкого озброєння

"Гаряча" фронтова доба: 112 ворожих атак…

Про це повідомляє Depo.ua з посилання на прес-центр штабу АТО.

Так, на Маріупольському напрямку по позиціях українських військ поблизу Лебединського, Широкиного, Гнутового і Водяного ворог вів вогонь з мінометів калібру 120 мм та артилерійських установок калібру 122. Опорні пункти неподалік Талаківки і Чермалика потрапили під вогонь мінометів калібру 120. По укріпленнях поруч з Мар'їнкою та Красногорівкою російські окупанти вели вогонь з гранатометів та мінометів калібру 82 та 120 мм, а згодом долучили потужні артилерійські системи калібру 122 та 152 мм.

На Донецькому напрямку ворог здійснив 10 обстрілів позиції поблизу Авдіївки з важкого озброєння, танків та мінометів калібру 120. Під обстріл потрапив мікрорайон Старої Авдіївки. Укріплення біля Опитного та Новгородського ворог накрив вогнем з мінометів калібру 82, а неподалік Луганського з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів, БМП та СПГ. Поблизу Верхньоторецького та Невельського по позиціях сил АТО вели вогонь міномети.

На Луганщині російські окупанти били з мінометів, СПГ в районі Новозванівки, Славного та Катеринівки.

"За добу загинули четверо військовослужбовців та ще троє поранено", - поінформували у штабі АТО.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme