Житомирські поліцейські шукають вбивцю 4-місячної дівчинки

У дитини була вроджена патологія серця, однак судовий медексперт виявив у немовляти вдавлений перелом тім'яної кістки черепа

На минулому тижні у реанімаційному відділенні однієї з районних лікарень Житомирщини померла 4-місячна дитина. Згодом до поліції надійшло повідомлення про виявлення ознак насильницької смерті на тілі дівчинки. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу поліції Житомирської області.

Повідомляється, що дитину доставили до лікарні каретою швидкої медичної допомоги з одного з сіл району. За словами батьків, у дівчинки була вроджена патологія серця. Дитину було госпіталізовано до реанімаційного відділення місцевої лікарні, де вона наступного дня померла.

Під час встановлення причин смерті судовий медексперт виявив у немовляти вдавлений перелом тім'яної кістки черепа, про що й повідомив до поліції.

"Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження поліція з'ясовує обставини отримання дитиною тілесного ушкодження. Призначено проведення необхідних експертиз щодо встановлення смерті немовляти", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme