UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

За неподані декларації про доходи посадовці на Хмельниччині понесуть кримінальну відповідальність

Поліція Хмельниччини відкрила провідження за двома фактами неподання декларацій про доходи

За неподані декларації про доходи посадо…

Поліція Хмельниччини розпочла досудове розслідування кримінальних проваджень за фактами неподання двома державними службовцями 6-го рангу декларацій про доходи, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу поліції області.

Працівники управління захисту економіки в Хмельницькій області викрили колишнього начальника одного з відділів Віньковецької районної державної адміністрації, який, умисно не подав електронну декларацію особи.

За аналогічне правопорушення притягнуть до відповідальності і начальника одного з управлінь Хмельницької обласної державної адміністрації, який теж умисно не подав електронну декларацію за 2015 рік та декларацію особи, що припиняє діяльність, пов'язану з виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за період з 01.01.2016 по 30.09.2016.

В обох випадках відкрили кримінальне провадження.

Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 2500 до 3000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 150 до 240 годин, або позбавленням волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme