З'їзд "Нашого краю": партія братиме участь у квітневих виборах в ОТГ

"Наш край" візьме участь у виборах в усіх територіальних об'єднаних громадах, які відбудуться 30 квітня. Про це повідомив співголова партії Олександр Мазурчак за підсумками позачергового з'їзду партії

З'їзд "Нашого краю": партія братиме…

"Наш край" ухвалив рішення взяти участь у виборах в усіх об'єднаних територіальних громадах, які відбудуться 30 квітня. Партія планує закріпити та покращити успішний результат, досягнений на попередніх виборах в ОТГ, що відбулися у грудні минулого року", – повідомив Олександр Мазурчак.

Він зазначив, що зараз місцеві громади отримали нові можливості – через збільшення фінансування, і дуже важливо, щоб вони спрямували ці можливості для покращення життя людей.

"Наш край" – партія, що послідовно відстоює права місцевих громад. Ми об'єднуємо досвідчених господарників, професіоналів, які мають досвід роботи на місцевому рівні. Партія запропонує людям обрати головами та депутатами рад об'єднаних територіальних громад своїх представників", – наголосив співголова партії.

Він нагадав, що на виборах в об'єднаних територіальних громадах у грудні 2016 року 245 представників "Нашого краю" були обрані депутатами.

"Партія на грудневих виборах посіла третє місце загалом по країні, а у Чернігівській, Миколаївській та Запорізькій областях ми стали лідерами", – підсумував Олександр Мазурчак.

Як відомо, 24 січня та 14 лютого 2017 року Центральна виборча комісія призначила вибори у 47 об'єднаних територіальних громадах у 19 областях України. Вибори відбудуться 30 квітня 2017 р.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme