В Україні затримали і вислали до Туреччини грузинського злодія в законі

В Україні 42-річний "Джоні Кутаїський", який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення тяжких злочинів, мав намір установити та розширювати свій вплив на кримінальні процеси як у столиці, так і в інших регіонах

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на Нацполіцію.

До оперативників столичного главку поліції надійшла інформація про перебування у місті "злодія в законі" із кримінальним прізвиськом "Джоні Кутаїський".

"Злодій, який знаходився на території України з 2016 року, у столиці займався вирішенням організаційних питань, зокрема координував діяльність "квартирних крадіїв" та для підтримання злочинних традицій залучав до протиправної діяльності молодь. Крім того, у Києві він зустрічався із представниками злочинного середовища найвищої ланки та у його обов'язки входила організація та проведення так званих "злодійських сходок", - розповів начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

За інформацією оперативних служб, Джоні Хатчапурідзе, він же "Джоні Кутаїський", був коронований у 1998 році у Москві. У минулому неодноразово притягувався до відповідальності за тяжкі та особливо тяжкі злочини, скоєні на території Грузії та Росії. Останній раз він був засуджений у Грузії на 23 роки позбавлення волі за збут наркотиків, з яких відбув 8 років, та у 2016 році був звільнений по амністії.

Правоохоронці ретельно спланували операцію щодо його затримання: усе відбулося на столичному проспекті Бажана.

"Після проведення усіх практичних заходів "Джоні Кутаїського" депортували до турецького Стамбула із забороною в'їзду на територію України строком на три роки", - зазначив Андрій Крищенко.

Нагадаємо, що в грудні 2016 року з України вигнали грузинського "злодія в законі" Тенго Гальського.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme