У Павлограді винуватця вибуху багатоперхівки називають терористом

У Павлограді розпочався суд над чоловіком, якого обвинувачують у тому, що він зарізав власну дружину і спричинив вибух у багатоповерхівці

У Павлограді винуватця вибуху багатоперх…

У Павлоградському міськрайсуді пройшло досудове засідання у справі Олександра Коломійця, якого звинувачують не тільки в убивстві, але і у вибуху частини багатоповерхового будинку, передає Depo.Дніпро з посиланням на "Бегемот".

Підсудний накинувся на сина вбитої ним колишньої дружини, звинувативши того у втручанні в його подружнє життя.

"Я хочу, щоб ви розуміли, що все це не просто так вийшло, - сказав він. - Я нормальна людина. Я в житті навіть курки не зарізав. Я просив поговорити з дружиною, а мене пресували, закривали, викликали машину з мордоворотів, який мені погрожував".

Крім того, обвинувачений заявив, що у сина загиблої є близько 10 тис. доларів, які були ли нажиті ним спільно з убитою дружино. Коломієць вважає, що чоловік має поділитися ними з мешканцями будинку.

Один з потерпілих заявив, що Коломійця треба судити не за вбивство, а за терористичний акт, оскільки його дії спричинили вибух. Але судді заявили, що для цього мешканцям будинку слід звернутися з відповідною заявою до правоохоронців.

Як раніше повідомляв Depo.Дніпро, вибух стався близько першої ночі. Рятувальники драбиною вивели матір з п'ятирічною дитиною. І тієї ж ночі поліція затримала винуватця, мешканця цього будинку. Як з'ясувалося, у такий спосіб він хотів вкоротити собі віку, але останньої миті вийшов надвір. Напередодні він вбив свою дружину. Як кажуть сусіди, вони понад 20 років жили разом, у них є дорослий син. Чоловік 70 разів вдарив дружину ножем.

Депутати Павлоградської міськради виділили гроші мешканцям зруйнованого вибухом будинку, але виявилось, що не всі були прописані.

Згодом людям запропонували повернутися у зруйновані вибухом під'їзди.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme