У Нижанковичах облаштують інфраструктуру для пішого руху

У Будомєжі (РП) відбулося засідання комісії з питань пунктів пропуску та прикордонної інфраструктури

У пункті пропуску "Мальховіце-Нижанковичі", який буде збудовано на кордоні з Польщею, планують облаштувати необхідну інфраструктуру для пішохідного руху. Відповідних домовленостей уже досягнуто з польською стороною. З українського боку - процедури на завершенні. Про це повідомив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, пише Depo.Львів.

"Висловлюю подяку Віце-прем'єр-міністру України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванні Климпуш-Цинцадзе, працівникам Міністерства закордонних справ за швидку підготовку документів. А також депутатам, які вболівали і жили цією ідеєю, вірили до кінця. У нас обов'язково все вийде", - зазначив Олександр Ганущин.

Зазначимо, наприкінці минулого тижня у Будомєжі (РП) відбулося засідання комісії з питань пунктів пропуску та прикордонної інфраструктури в рамках українсько-польської Міжурядової координаційної ради з питань міжрегіонального співробітництва.

За результатами засідання підтримали ініціативу щодо доцільності облаштування інфраструктури для пішого руху на МАПП "Мальховіце-Нижанковичі".

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme