У Харкові безробітний жорстоко побив та пограбував чоловіка

У Харкові на чоловіка напали просто у під'їзді

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації поліції в Харківській області, зловмисник чекав на потенційну жертву в дворі на проспекті Московському.

За відомостями поліції, коли 35-річний харків'янин зайшов до під'їзду, чоловік пішов за ним. Він напав на громадянина біля ліфту, повалив на землю, наніс численні удари по обличчю і тулубу. Після чого відібрав мобільний телефон й 3,5 тис. грн та втік.

Потерпілий з закритим перелом передпліччя, забиттями був доставлений до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Наразі стан його здоров'я лікарі оцінюють як задовільний.

За скоєння злочину оперативники затримали 33-річного безробітного мешканця одного із селищ Харківщини. Згідно з висновками експертів, сума завданого матеріального збитку склала 5,9тис. грн.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі. Чоловіку вже повідомлено про підозру у скоєнні даного злочину.

У Харкові на чоловіка напали просто у під'їзді

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme