UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Черкасах двоє чоловіків намагалися пограбувати ювелірний магазин біля Главкому поліції

Горе - грабіжникам "світить" позбавлення волі на строк до шести років

У Черкасах двоє чоловіків намагалися пог…

Дует зловмисників складався із раніше судимих чоловіків, віком 34 та 47 років. Один житель Золотоніського району, другий - громадянин іншої держави. Зловмисники з магазину викрали близько трьох кілограм виробів із срібла, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу обласної поліції.

Близько четвертої години ранку до чергової частини Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення від поліцейських батальйону Управління поліції охорони Черкаської області про те, що спрацював сигнал тривоги в одному із магазинів міста, який знаходиться по сусідству з Головним управлінням Національної поліції в Черкаській області.

На місці події правоохоронці виявили, що зловмисники потрапили до приміщення магазину через пророблений отвір в пластикових вхідних дверях магазину, а з вітрини ювелірного відділу зникло близько 3 кілограм виробів із срібла.

Неподалік місця події поліцейські іншого екіпажів батальйону Управління поліції охорони помітили двох чоловіків, які бігли з двома сумками та намагалися сховатися в парку, який розташований поряд з місцем крадіжки. Декілька екіпажів поліції охорони оточили територію парку та почали піше переслідування втікачів. Тікаючи від правоохоронців зловмисники покидали сумки, в яких, як потім з'ясувалося, знаходилось викрадене майно - близько 3 кілограмів виробів зі срібла та балаклава.

За даним фактом Черкаський відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Черкаси

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme