В Авакова запустили пересувні сервісні центри

Перші 20 мобільних сервісних центрів МВС роз'їхались сьогодні по Україні, щоб надавати послуги у віддалених населених пунктах

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу МВС.

За даними відомства, автоцентри виїжджатимуть за графіком і надаватимуть найбільш поширені адміністративні послуги, що є в стаціонарних сервісних центрах МВС. Це - реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, заміна посвідчення водія, видача міжнародного посвідчення водія, а також прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей.

У кожному мобільному сервісному центрі громадян обслуговуватимуть два адміністратори і експерт, який проводитиме експертизу автомобіля.

Також повідомляється, що пересувні центри працюватимуть на запит місцевих органів влади. Подати заявку можна до Регіонального сервісного центру МВС в області.

У МВС зазначили, що люди, які захочуть скористатися послугами такого центру, знайдуть інформацію про необхідні документи, графік роботи і курсування на сайті Головного сервісного центру МВС у розділі "Мобільні СЦ".

Нагадаємо, 9 лютогоу територіальних сервісних центрах Міністерства внутрішніх справ почали видавати міжнародне посвідчення водія.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme