В Ахметова порахували, скільки антрациту залишилось на окупованому Донбасі

На складах захоплених підприємств "Свердловантрацит", "Ровенькиантрацит", "Шахта Комсомолець Донбасу", розташованих на окупованих територіях Донбасу, залишилося близько 430 тис. тонн антрациту

Як повідомляє Depo.Донбас з посиланням на прес-службу ДТЕК, холдинг має намір відслідковувати і припиняти спроби незаконного переміщення цього вугілля і його продажу.

"Всі спроби збуту цього вугілля є злочином. ДТЕК буде відслідковувати будь-які випадки незаконного переміщення цього товару ... Якщо будуть виявлені випадки незаконного використання та реалізації антрациту, ДТЕК звернеться в правоохоронні органи, суди і міжнародні організації для вжиття заходів до винних осіб, а також ініціює українські і міжнародні санкції ", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 28 лютого окупаційна влада призначила тимчасову адміністрацію на підприємствах ураїнського олігарха Рината Ахметова енергохолдінгу "ДТЕК" , які знаходяться на території "ЛНР". Керувати вугільним бізнесом Ахметова буде підприємство ЗАТ "Внешторгсервіс".

27 лютого "ЛНР" і "ДНР" випустили заяву, у якій вимагають від України припинити залізничну блокаду до 1 березня, а в разі невиконання вимоги погрожують ввести "зовнішнє управління" на діючих на окупованому Донбасі українських підприємствах.

Як повідомлялося 15 березня, холдинг Ріната Ахметова ДТЕК не контролює роботу 11 вугледобувних підприємств на окупованих територіях Донбасу.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme