Терористи потрощили єдиний пункт видачі допомоги у Жованці (ФОТО)

У четвер, 16 березня, у Жованці на Донеччині вніслідок обстрілу було майже знищено єдиний пункт видачі гуманітарної допомоги

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова військово-цивільної адміністрації Зайцеве Володимир Весьолкін, передає Depo.Донбас.

Повідомляється, що обстріл стався після обіду, коли в офісі нікого не було.

"Жованка ... єдиний штаб гуманітарної допомоги !!! Вчора, після обіду, тільки люди розійшлися", - повідомив у дописі Весьолкін.

Зазначається, що до початку бойових дій на Донбасі у 2014 році Жованка відносилася до селищної ради Зайцевого. Наразі частину селища контролюють бойовики "ДНР". Влітку 2016 року в селі вдалося налагодити подачу води і електрики. Найближчий контрольний пункт пропуску - КПВВ "Зайцеве" між Горлівкою та Бахмутом.

У травні 2016 року Бахмутський районна рада ухвалила рішення приєднати Жованку і Майорськ для надання їм статусу підконтрольної Україні території.

"Через відсутність джерел доходу і медобслуговування в селі відкрили єдиний пункт видачі гуманітарної допомоги. Офіс пункту знаходиться в гаражі приватного будинку, який надав для користування місцевий житель", - йдеться у повідомленні.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme