Судитимуть полтавця, який жорстоко вбив знайомого

Чоловік стріляв у знайомого з рушниці, а потім наніс ножові поранення

Судитимуть полтавця, який жорстоко вбив…

До Октябрського районного суду Полтави направили обвинувальний акт щодо чоловіка, який у вересні 2016 року вбив свого знайомого, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу прокуратури Полтавської області.

За словами прокурорів, з обрізом мисливської рушниці, який зберігав та носив без передбаченого законом дозволу, полтавець прийшов до знайомого, щоб придбати ще одну рушницю. А в гаражі напав на нього, аби заволодіти майном.

Злочинець вистрілив у голову знайомого з обрізу, а потім завдав не менше п'яти ударів ножем у шию. Від отриманих травм потерпілий помер на місці. Тим часом нападник поцупив із гаража дві гладкоствольні мисливські рушниці, патронташ, набої, мобільний телефон, документи та інше майно на загальну суму понад 30 тисяч гривень.

Обвинувачений раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, а невдовзі знову потрапить за грати.

Прокуратура інкримінує зазначеній особі вчинення злочинів, передбачених ч. 4 ст. 187 (розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень), п. п. 6, 13 ч. 2 ст. 115 (вбивство з корисливих мотивів, вчинене особою, яка раніше вчиняла умисне вбивство), ч. 1 ст. 263 (придбання, носіння, зберігання вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу) та ч. 1 ст. 263-1 (незаконне виготовлення вогнепальної зброї) КК України.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme