UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Полтавці стали на захист столітнього дуба

В одному з полтавських дворів працівники хотіли спиляти вікове дерево, але мешканці будинку не дали їм цього зробити та визвали поліцію

Полтавці стали на захист столітнього дуб…

Мешканці будинку, що знаходиться у Полтаві по провулок братів Шеметів ( колишній Інтернаціональний), 10, стали на захист дерева, що росло в їхньому дворі, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Коло.

Люди скаржаться на полтавку, яка нібито приватизувала частину ділянки перед багатоповерхівкою і взялася упорядковувати територію.

"Вранці сьогодні ми побачили, що ведуться несанкціоновані роботи по так званому обрізуванню сухого гілля. Але ж їх немає, це віковий дуб, який належить до цінних порід дерева. Гілля - як мінімум 35 сантиметрів у діаметрі. Спилювання мотивують тим, що облагороджують територію. Але це наша прибудинкова територія. На наше прохання показати дозволи – відмовляють, вимагали, аби ми пішли із їх території. Ми вважаємо, що це самозахват, дуб нікому не заважав. Ми викликали поліцію, вимагали припинити спилювання", - говорить одна з мешканок будинку.

Коли ж чоловіки, які пиляли дуб, почули, що мітингувальники викликали поліцію - швидко зібрали свої речі, забрали пилку і відійшли подалі. Після бесіди із патрульними узагалі покинули територію скандалу

Патрульні, які приїхали на другий виклик мешканців будинку, на прибудинковій території якого росте дуб, порадили людям викликати поліцію, якщо почують чи побачать спилювання дерева.

"Я прибув на даний виклик, як інспектор поліції роти №1, але уже знаю, що за таким сигналом уже є заява. Як мені повідомили у відділі поліції №1, заява є, будуть розбиратися у даній ситуації. Люди не надали документів, які підтверджують, що мають дозвіл на спилювання", - прокоментував лейтенант поліції Денис Дєдов.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme