Підпірну стінку храму св. Івана Золотоустого відремонтують

Відбулося позапланове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Як повідомили Depo.Львів у Личаківській районній адміністрації, станом на сьогодні склалася критична ситуація зі станом підпірної стінки храму святителя Івана Золотоустого (вул. Лисенка, 43). Для запобігання травмування пішоходів та подальшого руйнування елементів стінки, замовлено виготовлення проектно-кошторисної документації на виведення підпірної стінки з аварійного стану.

Відбулося позапланове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Личаківської районної адміністрації, щодо незадовільного технічного стану (пошкоджень, руйнувань) підпірної стінки храму св. І.Золотоустого.

За результатами аналізу комісії, зволікання з проведенням термінових аварійно-відновлювальних робіт може призвести до виникнення надзвичайної ситуації з можливим травмуванням людей.

"З огляду на незадовільний стан підпірної стінки, Личаківська РА вже замовила виготовлення проектно-кошторисної документації на виведення підпірної стінки храму Івана Золотоустого з аварійного стану. До 1 квітня документація має бути готова. Приблизно вона може коштувати 350-400 тис. грн. Замовником виконання аварійно-відновлювальних робіт підпірної стінки храму І.Золотоустого буде Личаківська РА", - розповіла Галина Гладяк, заступник голови Личаківської районної адміністрації.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme