Охендовський сказав, що відповідав в НАБУ, мов на духу

Голова ЦВК пройшов перший допит у Генпрокуратурі як потерпілий у кримінальному провадженні, відкритому ГПУ за його заявою щодо законності дій Національного антикорупційного бюро

Про це він розповів журналістам, повідомляє Depo.ua із посиланням на "Укрінформ".

"16 березня слідчий Генеральної прокуратури України вручив мені пам'ятку про процесуальні права та обов'язки потерпілого у кримінальному провадженні, відкритому за фактом незаконного притягнення мене до кримінальної відповідальності службовими та посадовими особами антикорупційного бюро. Після вручення пам'ятки відбувся перший допит мене як потерпілого", - сказав Охендовський.

Голова ЦВК зазначив, що під час допиту надав слідчому "вичерпні відповіді" щодо обставин вчинення детективами та іншими посадовими і службовими особами НАБУ відносно нього злочину.

Він також зауважив, що назвав слідчому прізвища осіб, яких вважає причетними до вчинення злочинів стосовно нього, проте журналістам ці імена не озвучив.

Нагадаємо, що вчора, 16 березня, НАБУ вдруге підтвердила достовірність підпису Охендовського в чорній касі Партії регіонів.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme