UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Одинадцять жінок з Вінниччини отримають звання "Жінка Вінниччини"

Голосування за жінок триватиме до 1 квітня

Одинадцять жінок з Вінниччини отримають…

Сьогодні, 17 березня, стартує голосування в проекті "Жінка Вінниччини". Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на повідомлення громадської організації "Розвиток.Розвиток" у соцмережі "Фейсбук".

Повідомляється, що проект має відзначити жінок з різних галузей, які досягли видатних результатів у професійній чи соціальній діяльності та зробили вагомий внесок у розвиток міста та області.

"У наших жінок - вражаюча сила духу. Вони не бояться ризикувати, виходити за рамки життєвих обставин і випереджати свій час. Ми хочемо познайомити вінничан з жінками, які реалізували себе, як особистість не лише у материнстві та сімейному житті, а також у професійній та громадсько-політичній діяльності", - йдеться в повідомленні.

Для участі у проекті колектив, підприємство, громадськість або фізична особа з Вінниці та області мають номінувати жінку, яка на їх думку зробила внесок у певній галузі та є прикладом для громадськості. Проголосувати за номінанток можна тут.

"І не важливо скільки людей проголосує – 50, 100 або тисячі. Адже погодьтесь, це буде об'єктивніше, ніж оцінка конкурсної комісії з дуже поважних людей у складі 10 чоловік. "Жінка Вінниччини" — це не конкурс, а прояв поваги та любові, до тої, яка надихає", - зауважують організатори.

Церемонія нагородження відбудеться 3 квітня о 18:00 у театрі ім. Садовського під час блaгoдiйного кoнцeрту зa учaстi Нaцioнaльнoгo кaмeрнoгo aнсaмблю "Київськi сoлiсти". Вартість квитків 50 - 100грн. Всi зiбрaнi кoшти будуть пeрeдaнi нa лiкувaння хвoрих дiтeй — Івана Дендерука та Марини Мельник.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme