Одеські активісти пригрозили арештом на 15 діб двом артисткам з Росії та другу Тіматі

Активісти виступили проти виступу Олени Воробей, Наргиз Закірової і MC Doni

Як передає Depo.Одеса, про це одеські активісти патріотичних організацій повідомляють на своїх сторінках в Facebook.

Так, голова "Ради громадської безпеки" Марк Гордієнко повідомив про те, що російські артистки Наргиз Закірова і Олена Воробей після гастролей в оккпірованном Кріму решілі заробити грошей і в українській Одесі.

"Наргиз Закірова і Олена Воробей вирішили гастролити в Криму, а потім зібрати гроші в Україні і в Одесі.
Якщо вони з'являться в Одесі, патріотичні організації, в рамках закону здійснять цивільний арешт, з метою відбуття покарання за незаконний перетин кордону, 15 діб арешту", - повідомив Гордієнко.

Кроме того, він повідомив про те, що направив запити в Службу безпеки України і Держприкордонслужбу.

Також екс-голова одеського "Правого сектору" Сергій Стерненко закликав заборонити в'їзд в Україну і другу виконавця Тіматі - MC Doni.

"23.08.14 Достонбек виступав в окупованому Сімферополі. Походу російським звьоздам в 14 році давали непогані гонорари за виступи в Криму, якась прямо загострена епідемія у них за той період. І варто б, як мінімум, заборонити йому в'їзд в Україну після відвидин півострова, але ж ні", - зазначив Стерненко.

Нагадаємо, раніше Орбакайте скасувала свої концерти в Одесі та Києві через "питання безпеки". А російський співак Малінін приховав свій концерт в українській Одесі.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme