На Житомирщині знову стріляли

Під час огляду місця події експерт вилучив гільзу калібру 9 мм для відстрілу гумових куль

У середу, 15 березня, близько 9:45 в Коростені, що на Житомирщині, у місцевому парку ім. Шевченка пролунало кілька пострілів. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на відділ комунікації поліції в Житомирській області.

Група швидкого реагування відділу, прибувши за викликом, затримали трьох нетверезих молодиків, які неадекватно поводились, кидались до перехожих та чинили опір поліцейським. У ході перевірки було встановлено, що молодики безпричинно чіплялись до перехожого, а потім нанесли чоловікові тілесні ушкодження у вигляді забоїв та гематом обличчя.

Також парубки зробили кілька пострілів убік підприємства, розташованого поряд. Дебоширів, як з'ясувалось місцевих жителів 22, 25 та 27 років, було затримано попри їх злісну непокору й опір працівникам поліції. Уже у відділі поліції з'ясувалось, що затримані раніше уже притягувались до кримінальної відповідальності за розбої та крадіжку. Водночас за місцем проживання одного з них цього ж дня проведено санкціонований обшук, у ході якого вилучено набої до пістолета та сигнальну ракету.

"До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про кримінальні правопорушення, передбачені ч.4 ст. 296 (Хуліганство), ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ст. 342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу…) Кримінального кодексу України". Наразі молодикам загрожує покарання у вигляді ув'язнення до 7 років. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою., - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme