UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Вінниччині судять двох чоловіків, які зв'язали і пограбували жінку

Чоловіки проникли у будинок, били господарку та погрожували їй ножем

Учасникам розбійного, який трапився наприкінці листопада 2016 року у Барському районі, повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 187 та ч. 3 ст. 289 КК України, вирішується питання щодо обрання запобіжних заходів. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу прокуратури Вінницької області.

Повідомляється, що тоді нападу зазнала молода жінка у власному будинку від двох чоловіків, які застосовуючи насильство, наносячи удари та погрожуючи ножем, зв'язали їй руки і ноги. Нападники не тільки винесли із домоволодіння гроші, ювелірні вироби, побутову техніку та мобільний телефон потерпілої, а й заволоділи її транспортним засобом.

Правоохоронці повідомляють, що розбій, поєднаний з проникненням у житло карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна; незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого - караються позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme